در این مقاله قصد داریم به شما کاربران گرامی نصب وردپرس در دایرکت ادمین را آموزش دهیم:
ابتدا برای نصب وردپرس در دایرکت ادین باید آخرین ورژن وردپرس فارسی را از وب سایت وردپرس فا دانلود کنید.
پس از دانلود اخرین نسخه وردپرس فارسی نیاز به یک دیتابیس داریم.
برای ایجاد دیتابیس وارد محیط هاست می شویم و و در قسمت مدیریت حساب کاربری روی گزینه ی مدیریت MySQL کلیک می کنیم.
سپس پس از باز شدن صفحه جدید روی گزینه ی ایجاد دیتابیس جدید کلیک میکنیم.
در این قسمت شما باید نام درنتابیس را مشخص کنید.
حال پس از گذاشتن عدد 2 به عنوان نام دیتابیس کادری در پایین اضافه خواهد شد که از شما رمز دیتابیس را میخواهد. که میتوانید از رمز پیشفرض که در اختیار شما میدهد استفاده کنید.
برای گرفتن رمز پیشفرض طیق تصویر زیر روی گزینه ی مشخص شده کلیک کنید.
توجه: حتما بعد از گرفتن رمز پیشفرض حتما رمز داده شده را کپی کنید.
برای کپی کردن باید آیکون شکل چشم که سمت چپ کادر وجود دارد کلیک کنید تا اجازه ی کپی به شما داده شود. در غیر این صورت رمز کپی نمیشود.
وقتی دیتابیس خود را ساختید برای نصب وردپرس در دایرکت ادمین باید باز وارد محیط هاست شویم و روی گزینه ی File Manager ( اطلاعات سیستم و فایل ها/مدیریت فایل ) کلیک کنیم.
در پوشه public_html فایل وردپرس را آپلود میکنیم.
در این نسخه از دایرکت ادمین رد پایین صفحه سمت راست گزینه ی آپلود فایل وجود دارد که با کلیک روی آن و انتخاب فایل زیپ گزینه ی آپلود را کلیک کنید.
پس از آپلود فایل زیپ باید آن را Extract ( استخراج ) میکنیم، همانطور که میبینید پوشهای به نام وردپرس برای شما ایجاد شده است. اگر آدرس دامنه شما domain.com باشد، برای مشاهده سایت باید وارد آدرس domain.com/wordpress شوید. اما اگر میخواهید با وارد کردن آدرس اصلی دامنه مثل domain.com وارد سایت شوید باید محتویات پوشه wordpress را به پوشه public_html انتقال دهید. برای این کار وارد پوشه wordpress شوید و تیک همه فایلها را بزنید؛ سپس از پایین صفحه روی دکمه Add to Clipboard کلیک کنید.
حال وارد پوشه public_html شوید و از پایین صفحه، دکمه Move Clipboard Files here را بزنید.
مرحله نصب:
آدرس دامنه خود را در مرورگر وارد کنید تا وارد صفحه پیکربندی وردپرس شوید. در صفحه باز شده، دکمه “بزن بریم” را بزنید. در صفحه بعدی باید اطلاعات دیتابیسی را که در مرحله سوم ساختید را وارد کنید.
در این صفحه فقط سه گزینه اول را با توجه به اطلاعات دیتابیس خود ویرایش کنید و به گزینههای دیگر دست نزنید. سپس روی دکمه “فرستادن” کلیک کنید و سپس دکمه “راه اندازی نصب” را بزنید.
در صفحه باز شده اطلاعات سایت خود را وارد نمایید.
عنوان سایت: عنوان سایت خود را وارد کنید.
نام کاربری: یک نام کاربری برای ورود به پنل مدیریت وردپرس بنویسید.
رمز: رمزی قوی برای نام کاربری خود ایجاد کنید.
ایمیل شما: ایمیل خود را به درستی وارد نمایید.
نمایش به موتور های جست و جو: با تیک زدن این گزینه، به موتورهای جستجو اجازه بررسی و دسترسی به سایت خود را نمیدهید که تیک زدن این گزینه پیشنهاد نمیشود.
سپس دکمه “راه اندازی وردپرس” را فشار دهید.
اکنون وردپرس روی دایرکت ادمین راه اندازی شد و میتوانید از سایت خود لذت ببرید. برای ورود به پیشخوان وردپرس، عبارت wp-admin را بعد از دامنه خود وارد کنید. به عنوان مثال: domain.com/wp-admin